logo1

Ditec Lackkonservering - Ditec i Partille

Andra tjänster

Mobil: 0708-44 85 50

Välkommen till Ditec Lackkonservering hos Ditec i Partille, din expert på lackskydd för bilar. Vi erbjuder högkvalitativa behandlingar för att skydda lacken på din bil och bevara dess skönhet och värde.

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och gör bilen svårtvättad. För att förhindra detta bör du regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.

Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.
 
Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader.  Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet.

Utökad lackgaranti :

Alla Ditecbehandlade bilar innefattas av Svenska Ditec AB:s utökade lackgaranti vilket är ett komplement till nybilsgarantin.

Vanliga frågor om Ditec Lackkonservering

Här är svar på några vanliga frågor om Ditec Lackkonservering och dess fördelar för din bils lackskydd.

Ditec Lackkonservering är en avancerad behandling som syftar till att skydda och bevara din bils lack. Genom en kombination av olika behandlingar och tekniker går vi ett steg längre för att säkerställa att din bils lack förblir i toppskick.

Vi erbjuder en rad behandlingar inom Ditec Lackkonservering, inklusive Ditec® Ceramic Ultra och Ditec® Ceramic Light, som har satt standarden inom lackskydd.

Skillnaden mellan Ditec Lackkonservering och andra lackskydd ligger i vårt fokus på långvarigt och effektivt skydd för din bils lack samt vårt engagemang för att göra bilvård enklare och mer effektiv.

När du väljer Ditec för ditt lackskydd kan du vara säker på att du får en högkvalitativ behandling som verkligen skyddar din bils lack. Vår Ditec® Ceramic Ultra är speciellt utformad för att ge ett långvarigt skydd mot repor och UV-strålar.

Utöver detta erbjuder vi även utökade behandlingar som Ditec® Ceramic Light, som ger en extra glans och skyddar lacken under lång tid. Jämfört med traditionella alternativ har Ditec Lackkonservering klart definierade fördelar när det gäller att bevara din bils skönhet.

Ditec Lackkonservering använder avancerad keramisk teknik för att skydda din bils färg och lack på ett effektivt sätt. Genom att göra lacken hydrofobisk efter behandlingen säkerställer vi att smuts, vatten och beläggningar inte får fäste på lacken.

Med skyddet från Ditec Lackkonservering kan du vara säker på att din bils lack förblir glansig och oskadad under lång tid. Vi fokuserar på att ge din bil ett effektivt skydd mot externa påfrestningar som annars skulle kunna skada lacken.

Vårt Ditec Lackkonserverings-premiumpaket erbjuder en rad extra behandlingar och fördelar för att säkerställa att din bils lack förblir i toppskick. Med Ditec® Ceramic Plus får du en utökad behandling som ger extra skydd och glans åt lacken.

Dessutom omfattar vårt premiumpaket en 12 månaders systemgaranti som ger dig trygghet och säkerhet för din bil. Vi strävar efter att även nya bilar ska kunna dra nytta av våra behandlingar och därigenom behålla sin skönhet och värde över tid.

Hos Ditec Center använder vi vårt unika lackkonserveringssystem för att säkerställa att din bils lack får det bästa skyddet. Ditec Original har testats av statens och har visat sig vara effektivt mot repor och beläggningar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda lackskydd som verkligen håller vad de lovar, och genom att lägga på ett Ditec lackskydd kan du vara säker på att din bils lack förblir i toppskick under lång tid.

Vi fokuserar på att skydda lacken under lång tid och bevara dess glans och skönhet, vilket i sin tur bidrar till att bevara bilens värde och skönhet på lång sikt.

Scroll to Top