logo1

Biltvätt i Göteborg
Handtvätt hos Ditec Partille

Andra tjänster

Mobil: 0708-44 85 50

Biltvätt hos Nice Car!

Välkommen till Ditec Partille, din destination för professionell biltvätt i Göteborg. Vi erbjuder en skonsam och miljövänlig handtvätt för din bil, med ett brett utbud av tjänster för både invändig och utvändig rengöring.

Biltvätt Göteborg

En smutsig bil binder fukt och föroreningar och rostar därför lättare än en bil som hålls ren. Det är därför viktigt att tvätta bilen regelbundet.

En handtvätt är i de flesta fall det skonsammaste sättet att tvätta bilen som dessutom säkerställer att alla ytor blir rena. Vi använder svamp och högtryckstvätt och anpassar kemikalierna efter bilens behov. Som standard använder vi ett milt bilschampo. Om det behövs använder vi i första hand alkalisk avfettning. En petroleumbaserad avfettning används om det finns tjära på bilen.

MLJÖVÄNLIG BILTVÄTT I GÖTEBORG

Ditec Partille tvättar din bil effektivt och miljövänligt till ett bra pris. Din bil kommer ut med skinande rena och ser ut som ny. Vi använder en in- och välkomnar dig att testa våra tjänster.Välkomna!

Handtvätt:

Ditec Partille - Vanliga frågor och svar

Här är svar på några vanliga frågor om Ditec bil handtvätt

Väljer du att lämna in din bil hos DITEC Partille för en noggrann handtvätt, så kan du vara säker på att dina bilar kommer att se ut som nya efteråt. Våra experter tvättar dina fordon effektivt och grundligt, inklusive fönsterputs, däckbyte och avtorkning. I våra priser ingår en stor del av bilvården, vilket gör det enklare för dig att välja vår service.

För att vi är Sveriges bästa på att se till att din bil skinande ren och smutsfri. Vårt team av experter tar hand om din bil med stor omsorg och putsning. När du väljer att lämna in din bil hos oss, garanterar vi att den kommer att se ut som ny efter vår effektiva tvätt.

Enkelt online-bokningssystem

Med vårt smidiga online-bokningssystem kan du enkelt boka din biltvätt i förväg och välja tid som passar dig.

Möjlighet till drop-in för snabbtvätt

Behöver du snabbtvätt? Välj vår drop-in-service och låt oss ta hand om din bil omedelbart.

Möjlighet att lämna in bilen för noggrann tvätt

Vår personal står redo att ta emot din bil för en noggrann handtvätt, oavsett om det är en enklare tvätt eller en komplett rengöring.

Grundlig dammsugning och avtorkning

Vår biltvätt inkluderar en grundlig dammsugning av interiören och avtorkning av alla ytor för en ren och fräsch bil.

Utvändig rengöring och putsning av bilen

Vi tar hand om utvändig rengöring och putsning av din bil för att ge den en skinande yta och skydd mot smuts och väderpåverkan.

Valmöjligheter för extra tjänster som mattrengöring och däckbyte

Önskar du extra omsorg för din bil? Vi erbjuder tjänster som mattrengöring, fälgtvätt och till och med däckbyte för fullständig bilvård.

Hos Ditec Partille kan du få din nice car tvättad. De erbjuder handtvätt i Göteborg samt motortvätt och utvändigt tvätt. Du kan boka tid online eller göra drop in hos din närmaste biltvätt. De använder miljövänliga produkter som hjälper miljön samtidigt som din bil ren

Scroll to Top